DLB - Packing Sorting Warehousing

DLB Inpakbedrijf BV heeft 15 jaar ervaring met ompakken en verpakken van fruit en groente. Naast het verpakken is er ook de mogelijkheid om fruit te laten sorteren op kwaliteit. In de verpakkingsloods beschikken wij over diverse verpakkings lijnen. Wij kunnen punnet/deksel, topseal en flowpack verpakking aanbieden. Voor aanvullende informatie verwijzen wij naar onze diensten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Sorteren

Uw partij komt binnen, maar de kwaliteit is onvoldoende. DLB kan u dan helpen om hier weer een acceptabele partij van te maken. Door geruime ervaring met het sorteren van fruit, zijn wij in staat om partijen met een “probleem” door te pakken, om hier vervolgens een nette partij van te maken. Deze kunt u dan weer terug in de markt zetten.

Wij beschikken over een KCB keuringslocatie. Partijen die door de KCB bij binnenkomst vast gelegd worden, kunnen verplaatst worden naar DLB. Wij kunnen deze vastlegging van u overnemen, om vervolgens samen met u de partij zo te behandelen dat deze weer vrij gegeven kan worden door de KCB.

Contactgegevens

Terugbelverzoek

Snelmenu

dlb-groep-adres

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.