Verpakken

Naast traditionele verpakkingen kan DLB ook andere AGF dienstverlening leveren. Wij denken graag met u mee. Heeft u iets, waarvan u zich afvraagt hoe dit te doen en of het mogelijk is, neem gerust contact met ons op.

Punnet / Deksel verpakking

DLB kan diverse punnet/deksel verpakkingen aanbieden voor verschillende producten. Voor de meest gangbare verpakkingen hebben wij voorraad op locatie staan. Hierdoor kunnen wij snel schakelen. Mocht u toch een verpakking wensen die niet direct beschikbaar is, dan werken wij nauw samen met diverse leveranciers om binnen 24 uur over de juiste verpakking te beschikken.

Voorbeelden - Punnet / Deksel verpakking

Topseal

DLB kan diverse topseal verpakkingen aanbieden voor verschillende producten. Uitgangsbasis is de punnet van Infia K37. Naast Infia zijn ook punnets van andere leveranciers te topsealen. Naast blanco folie die op voorraad is, is het ook mogelijk om voorbedrukte folie te ontwikkelen. Hiervoor werken wij nauw samen met een bedrijf dat deze folie ontwikkeld.

Voorbeelden - Topseal

Flowpack

DLB kan diverse flowpack verpakkingen aanbieden voor verschillende producten. Naast flowpack op schaal is het los verpakken zoals paprika’s ook een mogelijkheid. Behalve standaard flowpack folie hebben wij ook Biologisch afbreekbare folie. Deze folie is geschikt om biologische producten mee te verpakken.

Voorbeelden - Flowpack

Blauwe bessen verpakkingslijn

DLB kan verschillende verpakkingen met blauwe bessen automatisch sorteren en vullen. De lijn bestaat uit een opvoerband met daarachter twee sorteer units. Hiermee kan het product gesorteerd worden door middel van laser en fototechniek. Vervolgens wordt het product automatisch afgewogen en verpakt in de juiste punnet. Hierna is de mogelijkheid om de punnets te dekselen of te sealen. Etikettering is de laatste stap. Naast blauwe bessen is het ook mogelijk om met deze machine cranberries te verpakken.

Voorbeelden - Blauwe bessen verpakkingslijn

Contactgegevens

Terugbelverzoek

Snelmenu

dlb-groep-adres

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.